Perla restoran i klub

Osmišljena kao mjesto za susrete, jutarnju kafu, doručak, poslovni ručak, večeru sa prijateljima, nedeljni izlazak sa porodicom, sa posebnim akcentom na ponudu kolača, Perla je prvi put otvorena u decembru 2011. Postavila je nove trendove i godinama držala primat među ugostiteljskim objektima Crne Gore. Nakon pauze usljed reizgrdnje objekta u kome je smještena, ponovo je primila svoje goste u aprilu 2019. Nova Perla ima i novi sadržaj - Perla Club koji je savremeno trendi mjesto za provod do jutra.

Restoran Perla

Sveže & ukusno

Perla Restaurant je moderan mediteranski restoran čiji kuvari elemente savremene svjetske kuhinje implementiraju u naše tradicionalne specijalitete. Ramstek u parmezanu, Asparagus pašta, Salata sa plavim sirom, Burata sa rukolom uz odavno prepoznatljiv Kolač Perla i novitet Kolač sa kikirikijem samo su neki od specijaliteta, koji će Vas privući i učiniti da mu se iznova vraćate . Uz to, ponuda za doručak uz ponudu sendviča i burgera tokom cijelog dana, čini Restoran Perlu mjestom gdje svako može pronaći svoj kutak uz ponudu za različite prilike i za različito doba dana. Bogata vinska karta sa etiketama iz cijelog svijeta gdje i izbirljivi ljubitelji vina mogu naći vino po svom ukusu čini gastronomsku ponudu kompletnom.

Restoran Perla
Restoran Perla Restoran Perla
Restoran Perla Restoran Perla

Klub

Klub

Perla Club je novi segment Perle opremljen  vrhunskim ozvučenjem i svjetlosnom opremom. Urbanim muzičkim sadržajem i gostovanjima DJ-eva i bendova i aktuelnih imena sa muzičke scene  iz C. G. i okruženja privukao je veliki broj posjetilaca. S obzirom na multifunkcionalnost ovog prostora, led ekran od 10m², binu, prostor iz više segmenata, zaseban ulaz, zvučnu izolovanost itd moguće je u njemu i u toku dana organizovati različite proslave, prezentacije, predavanja ili  privatizovane zabave. Klub radi od 23:do 05h

Perla Klub
Klub Klub
Klub Klub

Dešavanja u Perli

...
...
...
...